добре чути як гудять сирени

добре чути як гудять сирени
а в бункерах кричать дитячі голоси
за містом постріли, лунають батареї
солдати в бій ідуть співаючи пісні

під блакитно-жовтим прапором свободи
під червоно-чорним стягом воля або смерть
за рідну батьківщину, за сім'ю, за долю
вмирати будем поки, ворогів не проженемо геть

чим ближче ворог, тим голосніше спів
тремтять його коліна як ніколи
і бачить він, що не здолати козаків
бо йдуть вони зі сміхом до перемоги

рабів у нас до раю не пускають
а українці вільні люди, не раби
але ж москалі того не знають
отож німими йдуть вони сюди

живі мерці, зомбовані роками
без серця, честі, совісті, вини
нищать усе живе червоними, кровавими, руками
вбивають мирних, виродки сатани

нема за це їм прощення ніколи
ніколи не забудемо їм це
тому рясними будуть поля соняшникові
для нас Україна то понад усе!


Рецензии