Вяснянка

Вясна, Вясна, Вясенечка,
Не хавайся у сенечкі,
Выходзь на сцежачкі,
Скідай зімовыя адзежачкі,
Выступай напярод,
Няхай танчыць народ,
Няхай водзіць народ
Веснавы карагод!
#гуканневясны #вясняначка #вяснузаклікаці


Рецензии