Сакавiцкiя сняг

Сонца топіць у цішы
Крышталёвы ледзяшы.
Гурбы снегу без маркоты
Ператворацца ў балоты.

Сакавіцкі снег лучыцца,
Талая вада імчыцца.
Сакавіцкія снягі
Узарвалі берагі.
Хай збягаюць на лугі
Сакавіцкія снягі!


Рецензии