НОВЕ... - на укр. м

                Древнеримский зодчий Витрувий, рекомендуя
                применять различные способы кладки кирпича,
                писал, что разнообразие бывает приятным  в о
                в с я к о м  д е л е,  а однообразие рождает скуку.
                ЛЮДМИЛА ДАНИЛОВА.

Телебачення й  радіо - це мистецтво,
ШТУКА, де необхідні таланти...
"Та які там таланти, як в Києві кепсько -
Пусто-нав'язь день-в-день, і "не перемикайте"...

"І мені дурномовство й "піснІ" - відворотні,
Безкебетність, бездарність - перед об'єктивом...,
Котрим треба шукать не "з підмостків" роботу,
Безкультур'я ж і блуд сіють грішні і хтиві...".

У мистецтві же - Музи (аж дев'ять), а їм
Одноманітність гидка-осоружна -
Хвилювань треба, різних цікавих умінь
З естетичністю дружних.

Музи творчих багатств, розмаїття чекають,
В глибину й висоту аби думка витала,
"У садочку не мальви одні лиш палають -
Різні чички Ганусенька вміло саджала...".

Зупинить кумовство слід, сімейність і блат,
Не пускать "у верхи" ні "красивих", ні "гожих" -
Тих, хто вміє лататися, пащекувать...,
А про Сутність, про Творчість подбати не може.


Рецензии
То - Суть демократии. :)

Виталий Шш   01.05.2022 14:44     Заявить о нарушении