Иртэгэсе тугел - бугенге...

Якыннарым истэлегенэ

Беркон бар да мэн,гелеккэ китэ:
Ометлэрен каерып  кун,елнен,.
Ин, газизлэр безне ятим итэ,
Укенеч калдырып  гомерлек.

Эгэр сизсэк икэн якыннарны
Буген сон,гы тапкыр курерне,
Безгэ ул чак мохим булыр иде
Иртэгэсе тугел - бугенге...

24 март, 2022 ел


Рецензии