Укра на - це життя

Ти можеш бути ким завгодно,
Лиш тільки силу не губи,
Хизатись нею вже не модно,
В "бою" свою ти силу покажи,

Вона - твій захист, твій духовний
Залізний твій небесний храм,
Зв'язок із нею безумовний,
Але колись я передам

Її учення та знання,
Її глибоку сильну думку,
Але спочатку прикриття
Прошу надайте мені в руку,

Прошу, налийте ви сто грам
Для рівноваги та відваги,
Можливо, стане ясно вам,
Якщо ви хочете на вАги

Поставте, якщо що мене,
Я по середині них буду,
Біда та гнів - усе мине,
Але, прошу повірте люди

Я не для того бачив смерті,
Я не для зараз тут:
Кордони розуму вже стерті,
Ростуть дерева, бо є грунт,

Той грунт, родючі бо є землі,
Бо Україна - це життя:
Вона існує і на небі,
І в горизонті небуття!


Рецензии