Наснись

 Ти наснись мені, наснись мені сьогодні.
 Я не бачила тебе вже цілий місяць.
 В місті рідному стріляють по природі.
 Я далеко так від тебе. Плаче листя.

 Я так скучила за Харковом, тобою.
 І мені кортить побачити лиш тебе.
 Мені боляче від того, що весною
 Розділили нас кордони, мова, небо.

 Ти наснись мені, наснись мені сьогодні.
 Я не маю жодних звісток, що з тобою.
 Як здоров'я, як умови ті погодні?
 Ти один, а поряд постріли та зброя.

 Я молюся, щоб твій дім був непохитним.
 Я у Господа прошу, щоб ти був сильним.
 Знову стане небо чистим та блакитним.
 Перемога буде наша, Харків вільним.

 24. 03. 2022.


Рецензии