Боже!!!

Боже відкрий ВСІМ очі!
Боже зміцни серця!
Ці нескінченні ночі,
ведуть, де палає душа!
Росія на нас напала,
вже полум'я і війна,
своє божевілля почала,
ця "Путінськая орда"!!!
Згуртуємось браття всі разом,
щоб землю свою зберегти,
молитви у всіх наших храмах
линуть до Бога спасти!
Спасти від брехливого ката!
Спасти від війни та біди!
Я вірю, що буде розплата,
за КАЇНСЬКИЙ ГРІХ сатани!
Моя БАТЬКІВЩИНА РІДНЕНЬКА!
Ми просимо тільки ЖИВИ!!!
Ти наша єдина, ти ненька!!!!
Прожени ворогів назавжди!


Рецензии