Журавлi

Ось знов потепліло, настала весна,
Із півдня летять журавлі;
Але в Україні йде люта війна,
Кров ллється на мирній землі.

Дивися, мій сину, - летять журавлі,
Цей клин може бачиш і ти,
Весну принесли вони в наші краї,
Лишивши південні світи...

Хоч було їм добре і тепло там жить,
Але повертаються знов,
Туди де родились, їх серце тужить,
В Вітчизну свою, де любов;

Туди, де зростали, де сім'ї знайшли,
Немає миліш сторони,
Летять через море і чути:"Курли..."
Щасливі батьки і сини.

А сивая мати,змахнувши сльозу,
Вдивляється в синюю даль,
До сина нехай журавлі віднесуть
Молитву її і печаль.

Я вірю, мій сину, зустрінемось ми,
До Бога щоденно молю,
Прийдеш і обнімеш руками-крильми,
Я вірю, надіюсь,люблю...

      23.03.2022р.


Рецензии