Fly Away

Hear what I wanna say:
One day the time will come to pay
And forever fly away
When the waves erase my name
Ocean coast is still the same
Only sand will fly away

Jump from nowhere
In the air
And fly away, fly away
We will fly away, fly away
We will rise much higher
Sky's a liar
But fly away, fly away
We will fly away, fly away

Broken heart just can’t be fixed
The mind is like the river Styx
Lots of birds don’t fly away
Someone else saves us from us
And collects the shards of glass
But they later fly away

Jump from nowhere
In the air
And fly away, fly away
We will fly away, fly away
We will rise much higher
Sky's a liar
But fly away, fly away
We will fly away, fly away

Текст написан на вокальную мелодию. Послушать готовую песню исполнителей Stylezz feat. Rude Boy можно здесь: https://youtu.be/KCvTc7vhl6g


Рецензии