як путлера жаба душила

пропоную розпочати новий челендж:
вірши про те як жаба путлера душила
наприклад:

жаба плавала в пруду,
чухала макитру:
мо' до путлера піду
й задушу ту гниду.

жаба плавала в пруду,
мучила гадюку
мо' до путлера піду
й задушу ту суку.

жаба плавала в пруду
разом із гордоном:
мо' до путлера піду
й задушу гандона.

жаба плавала в пруду,
бачить, йде горила:
мо' до путлера піду
й задушу педрилу.

жаба плавала в пруду,
бачить, йде горила:
я до путлера іду,
дам йому у рило.


Рецензии