Мин барлыкка купме соенгэн...

Иии, гомерлэр!
Шушы яшькэ кадэр киленгэн!
Инде куптэн кузлек киелгэн.
Кулмэкнен, ж,айлысы тегелгэн.
"Мин инде карт кеше", - диелгэн...

Лэкин башка яктан караганда,
Мохитем бэхеткэ киенгэн:
Мин барлыкка куплэр соенгэн,
Мин,а купме "рэхмэт" диелгэн!

19 март, 2022 ел


Рецензии