Вясна

Пацягнулася сасна:
- Добры дзень! Прыйшла вясна!
Раскрывайце вочкі,
Цюльпаны і званочкі!
Прачынайся, мядзведзь!
Што ў бярлозе сапець?
Вешайце шпакоўні,
А на неба- поўню,
Начны маяк
Для пералётных птах.

Хутка выскачаць на ўзлеску
Клапатлівыя пралескі,
А на носе ў Цімы-
Кропкі- рабацінні.
3 сакавіка 2-22г


Рецензии