сльозы матерей не падут на камень

Слiз за вбитими  не бачу
Власть  за вбитими не плаче
Свої сiмьї повивозили
Сами в бункери позалазили ...
Мирно жити не хотять ой  не хотять
і
Рiшили
 хлопцям треба помирать

Плаче ненька в Українi
яка хоронить свого сина
Плаче матiнка в Росiї
Жде синочка у Надiї 
Що повернеться живим ...
Та вiн повернеться другим.


Рецензии