Чакай мяне

Чакай мяне ў стане мертвых
заўсёды крычаў заўсёды маліў
мая вясна прайшла нягоды
калі я спаў калі я жыў

прасці мяне мая краіна
зламаны дом пабіты кулак
мой голас стаў нямой далінай
хто зрабіў - усё не так

я пад прыцэлам тата
я пад прыцэлам  маці
прабач мяне мая зямля
прабач мяне мая зямля
прабач мяне мая зямля


схавай свой страх
мы пераможам
мы зможам жыць
мы гэта зможам


ліст не чакай
не прыйдзе
ён памёр
кроў на тваіх вачах
не чакай што хутка пройдзе
забудуцца плямы ганьбы на руках

будзь у цішы
крычы як птушкі
днём і ноччу вяршыня твая
мой голас стаў нямой далінай
хто зрабіў усё c пазна


я пад прыцэлам тата
я пад прыцэлам  маці
прабач мяне мая зямля
прабач мяне мая зямля
прабач мяне мая зямля



схавай свой страх
мы пераможам
мы зможам жыць
мы гэта зможам


Рецензии