***

Юмор
      Шад хабар
Са шад хабар гун за ваз,-
лугьуз къунши акъатна ,-.
Къедлай ви раж хкатна,
кал кьена вун азадна
     ***************
       Къелечияр
Сада къеле къапариз гуз,
рази я халкьар.
Сада къеле инсанриз гуз,
туьк1уьрда крар.
       ****************
      Низ къуллугъзава?
Ламра вичин ламвал ийиз,
къуллугъзава инсанриз.
Ялтах, вуна ламвал ийиз,
къуллугъзава, де лагь, низ?
       **************
       Пехилвал
Инсан пехил жеда, гьелбет,
хьайт1а садаз эгер девлет.
Сад пехил я, гатаз кьил-мет,
Зи дердерин хазинадал.


Рецензии