***

Якую пару ты так моцна кахаеш
Быццам закладзена у ёй усё жыццё
У якую пару песни ты напяваеш
забыушыся пра паусёдзённа быццё


у якую пару ты мацнее кахаеш,
и у хвалях шчасця- неверагодна
у якую пару дабрыню ты вяртаеш
и цябе гучна спявае прырода


Рецензии