Украiнцi любi, милi...

Українці любі, милі,
біс вам мізки позасіяв,
справедливості та силі
підкоріться: Бог з Росієй.

Не шкодуючи собою,
росіяне вас визволять.
Підкоряйтеся без бою,
бо пора роботи в полі,

треба нивоньки орати,
врешті братися за розум,
де сліди чортячих ратиць
про кремлівську перегрозу.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.