Юстиция

Мы оказались вместе на острове безлюдном,
Так ты решила, так я сам решил,
И каждый взять был в силах больше от того,
С чем он пришел сперва, то было справедливо,
Хоть и не сравнимо. Мы были равными.

Два кольца, вещицы тонкие, безделицы всего,
На твоем мизинце и на моем мизинце,
Нас возвращают на этот честный остров,
Где, незнакомые, мы брали обручающее чувство.





JUSTICE

BY ANDREY RUSSIAN

We ended up together at island uninhabited,
Thus you have decided, thus I had decision,
And each to take was able even more from that,
With which one came at first, it was fair,
If even not comparable. We were equal.

Two rings, things fragile, trinkets at all,
On your little finger and on my little finger,
Us bringing back into this honest island,
Where, staying strangers, we took engaging feeling.


Рецензии