ZV002 Za мiр без Viйни

Вартовий куняє при
бюрку. Дзвонок. Кремлівський страж прокидається. Бере слухавку.
Альо. Там хто є?....
Доброї вам ночі, пане Байдене....
Ні, не можу, і не благайте, бо таваріщ Путін спить і бачить сон як отого Зеленьського возять по Малоросії в сталевій клітці, а нарід дивиться на нього, лається й лютує....
Ні. Ніяких перемовин. Ми так вирішили: вайна да пабєднава канца. Він же фашист, фюрер!...
...........
Тільки російську. І російські канали. ..... вдома балакатимуть. Досить відроджувати! Вся Європа була розмовляла латиною та ідишем. А німці балакали багатьма ґварами. І знайшлися розумники відроджувати німецьку.....
Зараз. (дістає папірець, читає) Сухопутний карідор:Хєрсон, Бердянськ, Маріуполь звісно....Дніпропетровськ десионізуємо. Погромів не буде. Хазяїн попереджає: негайно заберіть собі своїх сионістів. БЕЗ НАГРАБОВАНОГО МАЙНА....
...........Хто в Європу чкурнув, тих назад не пустимо.... На чорта нам крєакли? Замість п'яти кав'ярень одну дешеву їдальню: борщ, каша, вареники і пиріжки з лівером та яйками........
Ні й не благайте. Вони ізволят спать...... ну то ви-не доспіть і особисто побалакаєте........Ще раз доброй ночі і слава Україні!
....................
Позіхає. КЛАДЕ СЛУХАВКУ
.Куняє..........


Рецензии