Ще не померла не зникла

Ще не померла і не зникла
Рідна земля та великий народ.
Проте прикро, що воюємо із братами.
Миру, любові, терпіння та якнайшвидшого кінця війні.

Не можу писати вірші, коли велике горе стукає в кожну українську сім'ю, коли наші брати по крові – російські хлопці, змушені воювати з нами, українцями, що віками жили у світі, добрі, любові та повазі один до одного.
Сподіваюся, скоро це безумство закінчиться і ідіотські жертви припиняться. Все бажаю тільки миру та добра, міцного здоров'я!


Рецензии
Тема не актуальна для россиян в таком контексте. Извини.

Богдан Таракан   30.04.2022 14:26     Заявить о нарушении