О, Часи! О, люди!

Бували вже Часи і гірші…
Бридкишіх - не було Часів…
І ці Часи Світ вразили найбільше
серед українських ланів…

В борні вся ненька Україна
в Ад ворогам дає безвіз…
Де душі – кулі в магазинах.
Де мить життя дана в обріз…

І знов курки стискають пальці
під впливом чорної брехні…
Війну породжують в світ старці.
Але вмирають – молоді!

Вожді безжально горе плодять,
щоб в чан пекельний вкласти куш…
А баби – нових в світ народять
убивць, позбавлених геть душ…

Прийшли часи у світ лихії…
У Пеклі зараз порожняк…
Всі біси вже давно в Росії!
В Кремлі на троні - харцизяк…

Голосить Мати втраті сина…
Та вкотре знов такий кінець!

І світу каже Україна
Та зрозумійте, хай вам грець!
Мораль христова в Мокші – мрець!


Рецензии