Чортополоху кущ рясный

*      *      *

Чортополоху кущ рясний –
Глядів на чудернацький світ,
Дзвінка є тиша стільки літ,
То грім гогоче й буревій.
Люд нерозгаданий, земний,
У нього логіка своя –
То розбудовує буття,
То сам на рівні всіх стихій...
17.03.2022р.


Рецензии