А гинуть тут щомитi, тож зупинiть кровопролиття!






З історії: Для всіх російських міст
Наша столиця Київ - рідна мати!
Чи думав хтось із росіян колись,
Що будуть їх загарбниками звати.
Безумство, коли брат іде на брата!
Негайно треба вихід відшукати!

              17.03.2022


Рецензии