Шутница осень

Пустунка осінь.

Осінь, мила ты подружка,
Що твориш тепер нишком?
Налила води по вушка,
Намочила люд цілком.
Совість знай, та май же міру,
Океан не виливай.
Показала всім прем'єру,
А тепер відпочивай.


Рецензии