Народ смог все перенести

Народ зміг все перенести.

Був червень. Сорок перший рік,
Війна відкрила наші двері,
Фашисти перейшли поріг,
Війшли нацисти наче звірі.

Бандера слав їм свій привіт:
- Євреям тут немає місця!
А ляхи: - Їм не потрібен світ,
Прийшла година веселиться!

Євреї нам чинили зло,
Потрібно кожного з них вбити!
Візьмем ми у "жидів" добро,
Потрібно нам життя творити.

Враз зникли в небі журавлі,
Закрили небо чорні хмари.
Вмить ляхів запалились очі злі,
Вогонь єврейські жер хібари.

Здавався світ зовсім худим,
Усюди розплодив заразу.
Хрести, хрести навколо дим,
Та злість до всіх євреїв зразу.

Але прийшла розплати мить,
Солдат російський знов в Берліні.
Світився щастям білий світ,
Євреї щасливі понині.


Рецензии