Помолитесь дети за родных

Помолітесь діти за батька, за неньку
Помолітесь діти за людей усіх
Щоб у душах їхніх не було печалі
І прости нам усім Боже всі наші гріхи.

Підкажи тій кучці, що творять безчинство
Що вони без нас не стоять і гроша
Хто ж їм допоможе набивати кармани
Невже ж зачерствіла так їхня душа

А можливо вони її і не мали
Бо не робили б того, що роблять тепер
І ми просим тебе Боже розгони тумани
Що лягли на наші душі як камінь із скель.

Багатства нам, Боже їхнього не треба
Тільки щоб діти вертались до своїх родин
І щоб в їхньому житті було чистим небо
А ти для всіх батьком Боже був лише один.

14.03.22


Рецензии