Мои хорошие друзья

Мої хороші любі друзі
Як не вистачає мені вас
Мені б хотілось спілкуватися з вами
Але настав дуже не добрий час.

А ще мої хороші
Я хочу вам сказати
Що дуже люблю усіх вас
Як любить дітей мати.

Для мене нема кращих
Як усі люди в світі
Чи ви уже дорослі
Чи може іще діти

Хай буде мирним небо
Хай світять ясно зорі
Щоб очі ваші були ясні
Як волошки в полі

28.02.22


Рецензии