Цыплёнок паренный

Курча теж хоче жити.
Курча дарований,
Ніким не зварений,
Гуляє у дворі -
Він з ранку у ві грі.
Його спіймав бандит:
- Твій паспорт, Дай же вмить!

- На що мій паспорт Вам,
В Одесі вже бідлам,
- Скажи, де розум твій?
Кошель Поповни мій!
- Не ринок Я тобі,
- Ну, значить будь в біді!

- Тобі сказав я ні.
- Вже гроші дай мені.
- Грошей нема зовсім!
- Повідай байки всім!
Штани давай свої!
- Ти зліше, що змії?

В Одесі жити честь,
До чого Ваша злість?
Я безпартійний птах,
Ходжу я в бідняках.
- Ти дрібний хуліган,
І зникни, як туман.

- Все ж крутиться земля,
І мова зла моя.
Великий я бандит,
Веду я аудит.
Не розумію Вас,
Дістав мене зараз.

Курча дарований,
Ніким не зварений,
Навчити хоче всіх,
Зробити як успіх.
Клубок навіщо вити,
Курча теж хоче жити.


Рецензии