Жизни нашей основа любовь

У житті є основа любов.

Ми з тобою стояли до ночі,
Мало часу закоханим всім.
Я дивився у карії очі,
Дарувати я щастя хотів.
Тебе кликнула мама додому
Я метнувся мешій на вокзал.
На перон подивився знайомий,
А вагон мій останній помчав.

Приспів:
Знову втекла моя електричка,
Йду  по шпалах додому я знов.
Прокрокую по них я за звичкою,
У житті є основа любов.

Я нікого не бачу навколо,
Не співають дроти уночі.
Тільки місяць вершить своє коло,
Пісню серце шепоче в душі.
Щоночі я хочу мандрувати,
Почуття, щоб відчути свої.
Простою я до зірок у хати,
Тільки бачити б очі її.

Приспів:
Знову втече моя електричка,
Я додому піду пішки знов.
Прокрокую по шпалах за звичкою,
У житті є основа любов.


Рецензии