Станцуем танец золотой

Станцюймо танець Золотий.

Пісня шукає выконувавця.


Хрустальна чистота небес,
Щастлива стежечка світла.
У ньому дивина чудес,
Вона привітливо тепла.
Фатою грає вітерець,
У хаті зустрічають двох,
Неподільних у житті сердець,
Відкривая їм полог.

Півстоліття прожиті з добром,
Сивим главам золата шана:
Оздоблені вони сріблом.
Цвіте в душі у нас весна:
День кожен у житті є новь.
У ньому кожен день є свято.
Дарунком Божим нам любов,
Життя несе нам світло в хату.

Тебе ласкаючи я цьом.
Любов - вона від Бога дар.
Нам подарована обом.
Палає в душкх наших жар.
П'ятдесятий ювілей:
Священний день для нас - святий.
На радість наших всіх гостей,
Станцюймо танець Золотий


Рецензии