Песня про Москву

Мандрувала немало у світі,
Жила в землянці і в тайзі.
Я живою похована двічі,
Знала горе, кохала в тузі.

На землі сяєш ти, як зірниця,
Кожний раз я співаю слова:
Хай живе моє місто столиця,
Золота моя рідна Москва!

Я кохаю мосты над Москвою,
Я люблю підмосковні гаї,
Я кохаю Червоную площу,
Де кремлівських годин чуєм бій.

У містах і далеких станицях
Про тебе не змовкають слова:
Хай живе моє місто столиця,
Золота моя рідна Москва!

Пам"ятаєм сувору мы осінь:
Скрегіт танків і відблиск вогню,
Поселились в сердцях двадцять вісім,
Твоїх вірних хоробрых синів.

Ворогам не добитись ніколи,
Щоб схилилась твоя голова
Сяє щастья у небі навколи
Золота моя рідна Москва!

Хай живе моє місто столиця,
Золота моя рідна Москва!
Хай живе моє місто столиця
Золота моя рідна Москва!


Рецензии