Зимовий романс

Песня ищет исполнителя

Притихле місто засинає,
Блискує сріблом сніг вночі.
Усі дороги замітає,
В снігах ховаються кущі.
Стовпи уперлись в небо світлом
Горять їх очі - ліхтарі.
Мені в такий тиші набридло -
Шукаю щастя на дворі.

Чекаю, вийдеш ти назустріч,
Своє мені сказати да.
Кохання мого ти предтеча,
Кудись сховалась суєта.
Почну тоді я жити знову,
Бажаю лиш тебе кохаты.
Я вірую твоєму слову,
В одній я мрію жити хаті.

В ногах струмує плед сніговий,
Розбушувався снігопад.
Сьогодні день зовсім суворий,
Біді моїй сніг ніби рад.
А місто наше засинає,
Я чую: ти не глянеш в слід.
В житті кохана все буває:
Біда сьогодні мій сусід.


Рецензии