Виночок

Я вплету собі в віночок
Жовту стрічку-промінь сонця,
Синю стрічку- річку бистру,
Та ще й одягну намисто,
Стрічка голуба- то небо,
Іншого мені не треба!
А зелена стрічка- трави,
Вже й віночок вийшов славний.
Ще вплету туди калину,
Бо люблю я Україну!


Рецензии