Благие вести

Благие вести.
Дурные вести.
Добро на месте,
И Зло на месте.
И НТ-Вэсти
И ОР-Тэсти.
Жених – к невесте.
Да будут вместе!
В глазу – заметьте –
Бревно. Замерьте!
Пришёл «груз двести».
Поэт – без лести.
Трепло – без чести.
Каховский, Пестель –
Союзно, вместе.
Сбит «Миг» – отместка.
Биг Мак. Прелестно!
Пропал без вести.
Биг Банг – заместо.
Вам кол! На место!
Бэд колл – повестка.
Люблю. Ответьте!
Рублю – отметьте –
Конец. Облезьте
Все, кто из шерсти.
Весна – на месте.
Тычинка. Пестик.
Раскройся цветик
Да семицветик!
Дурные вести.
Благие вести.

***

 Добрі вісті.
 Погані вісті.
 Добро на місці,
 І Зло на місці.
 І НТ-Весті
 І ОР-Тесті.
 Наречений – до нареченої.
 Хай будуть разом!
 В оці – зауважте –
 Колода.  Заміряйте!
 Прийшов «вантаж двісті».
 Поет – без лестощів.
 Трепло – без честі.
 Каховський, Пестель –
 Союзно, разом.
 Збитий «Миг» – помста.
 Біг Мак. Чарівно!
 Зник безвісти.
 Біг Банг - замість.
 Вам кіл!  На місце!
 Бед колл - повістка.
 Люблю.  Дайте відповідь!
 Рублю – відзначте –
 Кінець.  Облізте
 Усі, хто із вовни.
 Весна – на місці.
 Тичинка.  Товкач.
 Розкрийся квітка
 Так семиквіточка!
 Погані вісті.
 Добрі вісті.


Рецензии