Шум- кыл йынгыр

Кече эр гыч т;;алеш,
Тудак мер пашаш ;жеш.
Ш;м-кыл йы;гырын й;кеш
Помыжалт каяш к;леш.
Шымлу ий мылам, ну мо?
Илыш ямле омо мо?
Ш;м пыртка, ынеж шо;гем
Карман курык гай шогем.
Мер пашамже — Сылнымут.
Тиде — у почеламут,
Тукымна нерген у мут.
Шинчылтман дыр кечыгут.
Ш;мбелем эре пырля,
Кутырен колтем марла.
Икте-весе деч посна
Ынжак эрте ;мырна.
Мом-гынат ала шогем.
Жап шуде ынем шо;гем.
Й;ратет — чон пеледеш,
Куптырат шулен йомеш.
Кече эр гыч т;;алеш,
Тудак мер пашаш ;жеш.
Щ;м-кыл йы;гырын й;кеш
Помыжалт шукташ к;леш.


Рецензии