Прости нам Господи всё

Прости нас Господи за всі погрішності в житті
За те, що не завжди один-одного розуміли
Якщо ж подумати ми ж не малі діти
А ведемо себе гірше ніж вони.

Відведи Боже від нас це страхіття
Ми ж ще не забули ту війну
Старше покоління все те пам*ятає
А за, що ж діти страждатимуть, за яку вину.

Невже не навчила всіх та війна
Щоб не повторювалась ніколи вона
Ми хочемо жити спокійно і гідно
І більше нічого нам не потрібно.

15.03.2022


Рецензии