Люди задумайтесь

Люди добрі задумайтесь над скоєним.
Невже не шкода вам усіх дітей.
Як же Ви будете дивитись їм у очі
Що не дали їм здійснити їхніх ідей.

Ви то прожили у своє задоволення
І бачили багато хорошого у житті.
А як же їм добитися чогось у світі
І виростити гідними своїх дітей.

Щоб не повторювати ваші помилки.
Щоб не натворити такої ж  біди
Яку зараз ви з нами зробили
Пошли їм Боже їм розуму на довгі роки.

13.03.2022


Рецензии