Не тратьте сили

Не тратьте свої сили на сварки:
Даремно щось доказувати людям .
Не бийте себе в груди, навпаки ;
Побережіть себе, а там що буде.
Час на місця поставить все і всих.
Хто з мудрістю водився ; той прозріє;
Війна нас розділила на сліпих,
На тих, хто вміє слухать і не вміє.
Помолимося краще за своє:
За рідний дім, за воїна, за сина,
За тих, хто над труною сльози л'є,
Бо там лежить невинная дитина.
Молімося за кожен вірний крок,
За правду, що так ріже усим очі.
Нехай молитви линуть до зірок,
Нехай їх чує той, хто чуть не хоче.
В міцних обіймах грійте та держіть
Своїх дітей, своїх батьків, родину.
В душі надію й віру бережіть
У найгарнішу нашу Україну;
Тетяна Мішина


Рецензии