лист сусiду

…так і перекажіть вашому дурнуватому
фюреру з комуністичною освітою,
що воно може керувати тільки ватою,
яка лен знає, випити оковитої

і гайда шастати по сусідам з рушницею,
шукаючи гудза і хоч щось закусити,
а ми, хоча й мирні, але з такою крицею
в душі, що можемо навіть цілому світу

дати по пиці за вимолену нами волю,
яка віками чекала на Україну,
посеред Карпат, лісів і пшеничного поля
виглядаючи здалеку божого сина

з файним чубом і його безумовне кохання,
що дає нам усім непохитну надію
на те, що ми вже відмучили свої страждання
і тепер втілюємо споконвічні мрії

про вихід із закритого дурощів ґратами
гуртожитку із росією невмитою,
так і перекажіть вашому дурнуватому
фюреру з комуністичною освітою…


Рецензии