Эти синие очи

Ті очі сині…

Ті, очі сині, серце моє нижуть-
Забрали: спокій, ніч та навіть сон…
Не даром, всі поети про них пишуть,
Бо їх красу - не спинить, вже й кордон!

Там стільки чар, не встояти нікому,
Неначе  море,  все  хвилює  бриз…
Коханню,  не  спинитися  палкому:
«Я вас кохаю - пречудова квітка, Miss!»

«Ті очі сині» - наче скарб із самоцвітів,
Заполонили моє серце, цілий світ…
Немає кращої за тебе, з «моря квітів»,
Щасливий той, хто забере тебе, у свій «політ»!

15 березня 2022 року


Рецензии