Мир прийде

Молюся і молюсь - так кожен день,
Всьому страху я закриваю душу,
І вірю в те, що мир до нас прийде,
Іще настирніше молитися я мушу.

Я довіряю Господу завжди,
Він каже, щоб молилися - молюся,
Постійно прошу: - Господи, прийди!
В молитві Його силою кріплюся.

Моя молитва ворога трясе...
Я перед Богом душу оголяю,
І спокій маю, значить, вірно все,
Щоб не робила, Бога прославляю!

Весна іде... Та буде ще вона,
Така гарненька, в сонячному сяйві,
Поки вона у нас ще вогняна,
Всі дні її... зовсім незвичайні!

Війна, війна... Евакуація людей,
Розруха... Треба бути сильним!
Я вірю: незабаром мир прийде,
Бо перемога наша неухильна!
                13.03.2022.


Рецензии