нотки

Захід сонця і ноти,
світло в нотках життя,
що триває й завмирає.
горизонти - згорнена обгортка

крізь гілки та шпарини
бризи нового й приземленої далечини
грають образотворчо, поки
миті граються в секунди


Рецензии