Дълго кафе

Изстинало
е вече,
но си е още
вкусно...
Макар и само
електронен
дим
да носи спомени
за твойте
устни.
И... Да изчезва с
Вятъра
надалече по
Небето
Така на масата
седим...
Аз и кафето.

12.03.2022г.
Пловдив
Странник


Рецензии