Ну, i нiон даv нъ горъtь

В моеjі веtхъj ізб

Колъ tъ хочъш шо зробъtъ,
Tо вvэ v бъvъ до мохранців.
А tо, ек оtшукаtъ в vъtъ
Якуся пару васільків.

І воt я гондъчкъ пудjіхав
В дом номър 8 і мні він
Одразу v въняв і vълізкъ
В сісьtемніку моjім.

Ну, tуtа v слоvно  вэльмъ діду
Шось пудсказаtъ, боvэ міj!
Ах, я в Амэръку поjіду,
Бо tам в мънэ шчънкъ.

Ну, башню зносъtь аvнъ в Tігра
Од нъполадок в компуtір.
І консульtацъj а нъ в звіра j
Нъ получъtъ нъц.

…Хто ны понев шэ алфавита,
Внимательно смо3.
Чытай потрохы й высылыся:
Якый дурный Васыль!
Ну, экономым вашы сылы:
Стенографирвам быстро.
Нам ны наравыця и Шы-к.
Пырывырнув бы букву Ты.
Да ек такэ в жыдив?

...ек кажэ хтось, абы найівся.
А коцік мордочку облыжэ
(на снімку гындэ)


Рецензии