стена калина

Вільний народе, від Дону до Криму
ставай на підмогу, спасай Україну.
Орда палить храми, стенає калина,
народе до зброї, благає дитина.

Реве Дніпро, стогне,
солоною хвилею берег вкриває,
То ангел від горя людського,
гіркою сльозою ріку наповняє.

Глуха ніч від пороху, від залпів гармати,
Не спить Україна
луна йде по світу,
тримтять і Карпати.

Запорізька Січ горить і Херсон палає,
ворог нищить Київ,
Лихий час для всього світу,
атом всіх сховає...

Піднімайтесь святі сили,
заходу і сходу,
Бісів син, антихрист
всім отруїть воду.

Людство зникне навесні,
від війни, тирану?
Із калини - божий хрест,
за маленьких діточок
я благати стану.

Розійдуться небеса,
з нами божа матір.
Щирість, єдність, віра
в бога і хреста
ворога здолає.

4.03.22.


Рецензии