***

Осінь вміє надихати
Та краще вже поспати.
Мрії переповнили список,
Фантазії затьмарили мозок.
Ні! Вже не засну,
Бо я тебе дуже люблю.
Гадаю, ти теж мрієш,
Як мене привабиш, зневіриш.
А ці показові сцени,
Я божеволію від цієї проблеми.
Так ми разом чи ні?
Не розумію, скажи!
І знову хилить в сон,
А в голові думки не йдуть вон...


Рецензии