Абетка маленького патрiота

Абетка маленького патріота

Азов - Нацгвардія країни,
стоїть на варті України.

Байрактар літає швидко,
б'є рашистів дуже мітко.

Вареники ліпила мати,
щоб добробати годувати

Гради окупант привіз, нищити Вкраїну.
Ґрунт прикриє ворогів та їхні машини.

Джевелини шлють привіти
рашці без упину.
Добровільці всього світу
боронять Вкраїну.

В Енергодарі окупанти руйнують АЕС,
Але нам допомагає Ердоган та конґрес.

Євросоюз сплотився разом,
трощить рашистську він заразу.

Жаба плавала в пруду,
чухала макитру:
Мо' до путлера піду
й задушу ту гниду?

Збройні Сили України
захищають нас без впину,
знищують вони рашистів,
тобто путлеро-фашистів.

Їхтамнети йшли у бій, їжаків зустріли,
їхні "браві" іскандери більш не реготіли.

Київ - це Столиця наша,
ніколи не буде в раші.
Крим - це Україна теж,
але путлер вийшов з меж.

Львів приймає біженців -
наших доньок й матерів,
всім притулок надає,
бо це Україна є.

Москва та Мінськ - міста ворожі,
живуть в них люди нехороші.

НАТО - військовий альянс,
мав би нас хистити,
але розклада пас'янс:
що з небом робити.

Одеса - місто біля моря,
російським кораблям на горе.

Перемога нас чекає,
дамо відсіч ворогу,
путлер в норці завиває,
піде він в Гаагу.

Розбомбили рідне місто ракети рашистів,
але українська влада розбудує місто.

Санкції "животворящі" прийшли на росію,
Що ж, тепер вони пожнуть, що хотіли сіять.

Татко мій в теробороні,
наше місто він боронить.

Україна б'є рашистів та їх посіпак,
Усе буде дуже добре, згине цей хижак.

Флот рашистів плив на Крим,
плавання було стрімким.
Але турки їх "простили",
й Дарданели перекрили

Хоча Харків та Херсон говорять "по-русски",
проте вони - Україна, а рашистам - дзуськи!

Цигани вкрали танк в кацапів,
тепер кацапи сосуть лапу.

Чорнобильска АЕС - нова катастрофа,
це загально-європейська Голгофа.

Шевченко - великий кобзар-чарівник -
повів за собою синів України.
Тому й сьогодні він - провідник
ідентифікації нашої країни.

Щита у небі Україна просить в НАТО,
а нам у відповідь: "Не забагато?"

Юшку варять волонтери,
годувати хлопців тут,
які нищать людожерів,
що до України пруть.

Ядерну війну бажає путлер розв'язати,
треба вигнати його з нашой рідной хати.


Рецензии