Запеклий завтра бiй

Ще лютий перейду -
Напевне, вже останній;
Напрo'весні в саду
Розтану на світанні.

Як сніг в таловину' -
Потічок нежурливий;
В горішню глибину -
Лелітка мерехтлива,

У венах вишень, верб -
Весняним кровоплином;
Мій найгіркіший нерв
Зростатиме полином.

Запеклий завтра бій
За волю України.
Тримаймо, браття, стрій,
Незборно, до загину

Мокшанських орд гнилих -
Най проростуть полином!
За волю, щастя, сміх
Дітей, дружин, Вкраїну!

Любов я, лють і смерть!
Січ люта, вже остання.
На січку грубу й дерть
Зійде орда. Світання!..


Рецензии