Про прощення...

На теренах країни знов бiда -
Моя Вкраїна спокою не має,
Бо ця кремлiвсько-путiнська орда
Все на шляxу руйнуе та вбиває.

Моя ненависть теж без берегiв,
Хоч в цьому грiх дотримуватиcь квоти...
Простити можуть навiть ворогiв,
Але не вciх, а кожного з "двохсотих".


Рецензии